Bu, kendi kitabıma vefa yazısıdır “Ruhunu Giydir”

Bu kitap tüm yolculuğumu anlatıyor dersem kendime, çok azı dediğimde içimden ona haksızlık ettiğimi biliyorum. Zaten girişinde milat verdiğim bütün mevzu da bu iç çekişmelerimizin etrafında dönüyor. Biz kendimizi içimizde çekiştirip dururken, dışarıda bizi kırmızı halılarla beklesinler istiyoruz, olmuyor. Bizim içimizde olan tüm çekişmeler dışımızda can bulup bizi çekiştiriyor. Bizi kendimize ve merkezimize getirmek için… Giyim bedenin örtüsü, beden de ruhun. Hepsi emanet, hepsi illüzyon ancak şimdilik hepimiz dünyadayız ve burada acımızın içinden geçerken, diğer yandan coşku ile hayatın hakkını vermek durumundayız. 

Bu kitap; benim bedenimden çıkardığım çocuğumdan sonra, kalbimden zihnimle çıkardığım ilk çocuğum. Ben büyüme niyetinde iken beni büyüten, konfor alanımdan çıkaran, başarısızlık korkumun önüne geçerken araç olmaya gönüllü olan.“Bir kitap okudum hayatım değişti” çok demişliğim oldu. Bugün diyorum ki, “Bir kitap yazdım hayatım değişti” ??❤️. Ben ruhumu giydirmeye devam ederken hep gülümseyerek birbirimize bakacak ve iyi ki diyeceğiz… İyi ki hikayeye en baştan başlamışız. 

Ben şimdi yeniden ve sayende bir yolda iken, seni ve bu yolculuğu keyifle paylaşmaya devam. Buyurun efendim. Ruhunuzu ve bedeninizi giydirin. Dışarısı için değil de kendiniz için stil sahibi olmanın tadı damağınızda kalırken, daha fazlasına adım atmaya niyet edin. Her gün size özel, en güzel giysilerinizle o biricik bedeninizi sarıp sarmalarken, ruhunuzu ve o da sizi sarmalasın. 

Sevgiyle,

Başak Bilgen Camgöz

Bir cevap yazın